Fagligt kontingent – Kvartalsbetaling

Fagligt kontingent
Vi tilbyder nu et fagligt kontingent. Det koster 900 kr. pr kvartal (inkl. basismedlemskab), ialt 3600,- kr. om året.

Det er fradragsberettiget.

Det faglige kontingent er rettet mod dig der ikke er medlem af en anden faglig organisation og har brug for juridisk rådgivning og sikkerhed for dine kontrakter.
Vi oplever jævnligt at vores medlemmer underskriver kontrakter med manglende eller dårlige aftaler omkring deres rettigheder, arbejdstid, løn, sygdom eller lign.

En kontrakt med de korrekte rettighedsforbehold i, er ikke kun penge værd men også en styrkelse af klippernes position blandt rettighedshaverne.


Vi har derfor lavet en aftale med den skarpeste jurist på rettighedsområdet, Lone Amtrup der som en del af det faglige kontingent gennemgår dine kontrakter og samtidig har et bredt overblik over de kontrakter der bliver underskrevet.
Jo flere kontrakter hun får til gennemsyn, jo bedre styr kan vi have på, at vores medlemmer rent faktisk får de vilkår de har ret til og krav på med i kontrakten.

Hvis du ønsker at blive medlem af foreningen med et fagligt kontingent, så klik på ‘Ansøg her’.

Basiskontingent –
Betales Årligt

Et basismedlemsskab er for dig, der ikke har brug for juridisk kontraktrådgivning, bl.a. fordi du er medlem af en anden faglig organisation, hvor du allerede har juridisk rådgivning til rådighed.

Som basismedlem støtter du fællesskabet Dansk Filmklipperselskab og foreningens generelle arbejde med at sikre klippernes rettigheder. Udover at være en del af et fagligt fællesskab, er du automatisk inviteret til vores arrangementer i løbet af året:

– Vidensdeling om branchen, arbejdsforhold, jura og rettigheder.
– Film aftener med debat om klip og samarbejde.
– Brancherelaterede foredrag og informationsmøder
– Fredagsbar, når vi har brug for det.
– Andre arrangementer skabt af medlemmer
– Adgang til lukket medlemsforum.

Hvis du ønsker at blive medlem af foreningen med et basismedlemsskab, så klik på ‘Ansøg her’.

Studerende

Går du på filmskolen? Så kan du også blive medlem af Dansk Filmklipperselskab. Det behøver ikke kun at være Den Danske Filmskole, du går på. Tag kontakt til os herunder for at blive gratis medlem.